Kies een categorie
« terug naar het overzicht

Pleinfeest:


28 juni 2016
Pleinfeest:  “Betuws Braziliaans Carnaval”.
Op  23 juni hebben we met het traditionele pleinfeest  het schooljaar feestelijk afgesloten.
Dit jaar was het thema: “Betuws Braziliaans Carnaval”. Er waren veel kinderen met hun ouders aanwezig en ook het Braziliaanse zonnetje liet ons dit keer niet in de steek. Het was erg gezellig!!! Vele kinderen zijn met de fruittrein van de fam. van Erkom mee geweest, zijn op de foto gegaan met Flipje en hebben spelletjes gedaan. Ook werd er heerlijk gesmuld van de pannenkoeken, frites en de overheerlijke zelfgemaakte fruitspiesjes en smoothies.
Genoten hebben we van de vele talenten bij ons op school. Van klein tot groot werd er gezongen en gedanst in de “Fris en Fruitig show”; een originele rap, zelfs hele groepen die optraden, geweldig!!! Zelfs de meester en de juf dansten vrolijk mee.
De show werd even onderbroken door de uitreiking van de diploma’s van het Angelia examen. De kinderen van groep 6 en 8 waren daarvoor allemaal geslaagd. En werden daarom allemaal even in het zonnetje gezet! Van Harte Gefeliciteerd!
De zomercarnaval feestvreugde werd nog  eens extra verhoogd door meester van Gessel en leden van zijn muziekgroep “Ammel Blauw”. De sfeer zat er goed in.  Super!!
Het pleinfeest is niet mogelijk zonder de hulp van vele ouders en een aantal sponsors waarvoor nogmaals onze hartelijke dank!