Kies een categorie
« terug naar het overzicht

Project weken


24 september 2017
Maandagochtend starten onze projectweken. Net als ieder jaar werken we schoolbreed aan een thema en kunnen alle resultaten  worden bewonderd op onze traditionele kijkavond op woensdag 11 oktober . Als leidraad voor ons project gebruiken wij dit jaar het thema van de kinderboeken week "gruwelijk eng". Juffrouw Marielle en juffrouw Rose hebben zich goed voor laten lichten op een informatieavond van de bibliotheek. Ze kregen allerlei tips van de kinderboekenschrijfster Rian Visser en wonnen alvast een mooi boek!
Komende maandag starten alle activiteiten met een feestelijke opening op het plein. Alle leerlingen hebben een gruwelijk eng lied en de bijbehorende dans ingestudeerd.
Dinsdagochtend wisselen de juffen  korte tijd van klas om een spannend verhaal voor te lezen aan andere klas. Dat vinden ze best wel eng!
Donderdag zal er een leesmarathon in de gemeenschapsruimte worden gehouden. Leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 zullen proberen om de hele dag (elkaar afwisseld natuurlijk) te blijven lezen.
Groep 6 zal op woensdag 11 oktober de schrijver Thijs Goverde op bezoek krijgen. Naast al deze activiteiten worden er in alle klassen binnen het thema allerlei leuke lessen gegeven. De eerste spoken, vleermuizen en griezels zijn onze school al binnengeslopen.  Kortom we gaan een paar drukke maar leuke weken tegemoet en hopen dat u allemaal langskomt op 11 oktober om al het moois te bewonderen!