Kies een categorie
« terug naar het overzicht

e-twinning project


28 mei 2018
Postcards of our own towns.
We zijn een poosje geleden gestart met een e-twinning project: "Postcards of our home towns". We hebben onze kaarten zelfgemaakt en opgestuurd naar verschillende scholen in het buitenland. Inmiddels hebben we al 4 grote enveloppen met postcards ontvangen. Het doel van dit project is dat de kinderen iets leren over hun eigen woonplaats maar ook over de woonplaats van andere kinderen. Zo leren we van en met elkaar. De leerlingen moesten ook een klein verhaaltje in het Engels op de kaart schrijven. In het halletje bij de groepen 6 hangen onze foto's en enkele postcards hangen op het prikbord in de gang naast de koffiekamer. Neemt U gerust een keer een kijkje. E-twinning: “Postcards of our Home Towns”


mei 2018
Voor dit project hebben we een qualiteitskeurmerk gekregen. Het project moet dan aan bepaalde eisen voldoen wil je hiervoor in aanmerking komen, we hebben op de meeste onderdelen ruimvoldoende punten gehaald en het keurmmerk dus gekregen. Met dit keurmerk kun je evt. genomineerd worden voor een prijs…. dus wie weet.
We zijn in iedergeval er al heel erg trots op dat we met een eerste deelname al zover gekomen zijn.
We werken er enthousiast aan verder. We proberen nu een vakantieposter of een kleinreisgidsje te maken van de gekregen kaarten en werkstukjes.