eTwinning

Op onze school werken we met eTwinning. eTwinning is een online community voor scholen in ruim 30 Europese landen. Docenten en leerlingen kunnen via eTwinning samenwerken met Europese collega’s en leerlingen.

In november 2021 heeft onze school  een eTwinning Europees kwaliteitslabel toegekend gekregen voor het  het eTwinning-project "Pippi and Friends". Dit betekent dat al het werk dat onze leerkrachten en leerlingen in samenwerking met partnerscholen hebben gedaan op het hoogste Europese niveau wordt erkend. Uit dit project is een mooi boek voortgekomen waarin foto's van alle knutsels en foto's zijn opgenomen. https://www.flipsnack.com/EdithVeldhorst/taart-pippi-75.html  en https://www.flipsnack.com/EdithVeldhorst/pippi-75-part-2.html
Het project "Lego Masters Challenge" bracht ons wederom en award.  Over dit project is iedere maand verslag gedaan in onze nieuwsbrief.
Daarnaast is 1 van onze collega's in 2021 eTwinning ambassadeur geworden. Zij promoot eTwinning binnen en buiten onze school.
Klik op onderstaande afbeelding om te lezen wat de missie van eTwinning is.

z
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT