eTwinning

Op onze school werken we met eTwinning. eTwinning is een online community voor scholen in ruim 30 Europese landen. Docenten en leerlingen kunnen via eTwinning samenwerken met Europese collega’s en leerlingen.

In november 2021 heeft onze school  een eTwinning Europees kwaliteitslabel toegekend gekregen voor het  het eTwinning-project "Pippi and Friends". Dit betekent dat al het werk dat onze leerkrachten en leerlingen in samenwerking met partnerscholen hebben gedaan op het hoogste Europese niveau wordt erkend. Uit dit project is een mooi boek voortgekomen waarin foto's van alle knutsels en foto's zijn opgenomen. https://www.flipsnack.com/EdithVeldhorst/taart-pippi-75.html  en https://www.flipsnack.com/EdithVeldhorst/pippi-75-part-2.html
Het project "Lego Masters Challenge" bracht ons wederom een award.  Over dit project is iedere maand verslag gedaan in onze nieuwsbrief en er is door e-Twinning een promotiefilmpje over dit project gemaakt (zie nieuwsbrief juni 2022)
Daarnaast is 1 van onze collega's eTwinning ambassadeur geworden. Zij promoot eTwinning binnen en buiten onze school. Wij zijn als school een voorbeeld voor vele andere scholen en mogen ons dan ook voor het schooljaar 2023-2024 weer e-Twinning school noemen.
Vorig schooljaar zijn we met het e-Twinning project "All along the river"gestart en dat project krijgt dit jaar een vervolg. Verslaggeving van de activiteiten rondom dit project 
Klik op onderstaande afbeelding om te lezen wat de missie van eTwinning is.

z
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT