Ons onderwijs

JAN HARMENSHOF IN HARMONIE MET ELKAAR

OBS Jan Harmenshof is de basisschool in het centrum van Geldermalsen. Jan Harmenshof is een openbare school en daardoor bij uitstek een ontmoetingsplaats voor kinderen met verschillende achtergronden.

Omdat iedereen uniek is, geven we elk kind veel persoonlijke aandacht. Op onze school mag niemand uit de boot vallen. In die zin proberen we een bijdrage aan de overdracht van normen en waarden te leveren, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met achtergronden van elk kind. Samen met de leerlingen zoeken we steeds naar mogelijkheden om eigen waarden en opvattingen in harmonie met die van anderen te verenigen. Samen leren en samen leven, net zoals later in de maatschappij.

Jan Harmenshof: een open school
Mochten onze uitgangspunten u aanspreken, neemt u dan contact met ons op. U kunt vanzelfsprekend ook altijd langskomen om een kijkje op school te nemen. Wij geven u graag een mondelinge toelichting, zodat u de schoolkeuze voor uw kind weloverwogen kunt maken. Tevens kunt u terecht op de site van Scholen op de Kaart: scholenopdekaart.nl

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT