Hapje en trakteren

Rond 10.30 uur wordt er op onze school een hapje gegeten en wat gedronken. Kinderen nemen dit van thuis mee. Wij vinden het belangrijk om ernaar te streven dit zo gezond mogelijk te doen. Koek, snoep en zoete drankjes zien wij liever niet. Geeft u uw kind liever iets van fruit, groente of een ander gezond hapje mee. Water, melk of een ander drankje met weinig suikers is ook iets wat wij graag zien.

Trakteren op school gebeurt regelmatig en is een plezier voor elk kind. Verjaardagen zijn hiervoor de gelegenheid bij uitstek, maar ook wordt wel eens uitgedeeld als er een broertje of zusje wordt geboren of als er een andere bijzondere gelegenheid zich voordoet.

 

Veel ouders laten hun kind(eren) zelf de keuze wat zij willen uitdelen en vaak wordt de traktatie ook nog zelf gemaakt. We zien de mooiste creaties voorbij komen. 

 

Op onze school willen wij niet voorschrijven wat wel en niet mag ten aanzien van traktaties, maar wel vragen wij u dringend om bij het maken van een keuze voor een traktatie ook aan de gezonde mogelijkheden te denken. 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT