Pleinfeest 2019

Pleinfeest:  “Een duik in de onderwaterwereld…. Seaworld”

Het duurt nog wel even voor we het schooljaar echt kunnen afsluiten, maar op 20 juni hebben we al wel het traditionele pleinfeest gehad. 

Dit jaar was het thema: “Duik in de onderwaterwereld…. Seaworld”. Er waren veel kinderen met hun ouders aanwezig en het zonnetje scheen volop. Het was erg gezellig. Vele kinderen zijn met de “Zeefruittrein” van de fam. van Erkom mee geweest, zijn op de foto gegaan met een grote Haai en hebben spelletjes gedaan. Ook werd er heerlijk gesmuld van de pannenkoeken, frites en de ijsjes. 

Genoten hebben we van de vele talenten bij ons op school. Van klein tot groot werd er gezongen en gedanst in de grote “Zeesterrenshow”; een originele rap, zelfs hele groepen die optraden, geweldig.  Ook de ouders van de kersttoneelgroep lieten van zich horen, om wat nieuwe mannen bij de groep te krijgen. Gelukkig hebben verschillende vaders zich aangemeld, dus de kerstvoorstelling kan ook volgend schooljaar doorgaan.

De show werd even onderbroken door de uitreiking van de prijs die we hebben gewonnen omdat we e-Twinning school zijn geworden. We kregen een mooi bordje en een vlag. De kinderen van groep 6 en 7b hebben daar dit jaar en vorig jaar erg hun best voor gedaan. Van harte gefeliciteerd! Volgend jaar gaan we weer proberen een project te starten. Dit keer over water en plastic soep. Het pleinfeest is daar misschien wel een eerste stap naar, we willen immers allemaal ons “hoofd boven water kunnen houden”. Een schoon milieu en dus ook de onderwaterwereld is voor ons allen erg belangrijk.

De spelletjes werden dit jaar geleid door leerlingen van de Lingeborgh, waarvoor onze hartelijke dank. Zij hebben het super gedaan. 

Het pleinfeest is niet mogelijk zonder de hulp van vele ouders en een aantal sponsors (Plaza, AH Achter het Veer, firma Zondag, PrinsHeerlijk, fam. Hu, fam. van Erkom) waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.


Media
  • IMG_8115
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl